Според него лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов търси рестарт чрез нови избори, които обаче

...
Според него лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов търси рестарт чрез нови избори, които обаче
Коментари Харесай

Илиян Василев: Евроатлантизмът на Борисов е като този на Орбан. С...

Според него лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов търси рестарт посредством нови избори, които обаче няма да трансформират нищо значително. 

 

" Евроатлантизмът на Борисов е като този на Виктор Орбан. Той съдържа корупция, надзор на службите, с цел да бъдат спънати в качествата си да работят против външните закани. Ние нямаме нито един арестуван и наказан за шпионаж ", подчерта Василев. 

 

Според него от " Продължаваме промяната " - " Демократична България "  трябва да работят по качеството на посланията, които излъчват към обществото, по хората, които изговарят въпросните послания, и по каналите, по които стигат до хората. 

" Тези послания би трябвало да бъдат съответни, с цел да се обясни разликата сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. И би трябвало да стане ясно, че те няма по какъв начин да имат съгласие по службите. Те нямат такова и във връзка с регулаторите. Например Христо Иванов много обича правосъдната промяна, само че това говорене няма да му донесе още гласове. Пленяването на правосъдната система е базисен проблем, само че то не може да измести всички останали проблеми ", обясни енергийният специалист. 

 

Според Василев политиците от ПП-ДБ би трябвало да приказват и повече за проблеми като пътната карта за „ Турски поток “, тъй като тематиката се замита под килима от множеството медии. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР